Δείτε την νέα τηλεοπτική διαφήμιση

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

TO 2010 μετά από πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της κατασκευής ιδρύσαμε την ΕΤΕΜ ΣΑΜΩΝΑΣ, μία εταιρία που ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Αξιοποιώντας τη μοναδική εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών αποσκοπούμε στην μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το αλουμίνιο. Στα πλαίσια αυτά, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να κατασκευάσουμε και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, κουφωμάτων αλουμινίου. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΤΕΜ ΣΑΜΩΝΑΣ μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συνεργαστεί επιτυχώς με πολλές τεχνικές εταιρείες και κυρίως ιδιώτες. Με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, την καλή γνώση της κατασκευής κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου και με τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές μας μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Η φιλοσοφία μας ουσιαστικά βασίζεται: στην συνέπεια, εργατικότητα και στο πραγματικό ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του πελάτη. Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Στηρίζουμε τον πελάτη, από την πρόταση και την υλοποίηση μέχρι την κατασκευή, με πιστοποιημένα υλικά.

Εσείς που επιθυμείτε τέλειες κατασκευές και εφαρμογές αλουμινίου Eπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για ένα ενημερωτικό ραντεβού. Γνωρίστε μας από κοντά και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές μας τιμές, θα γνωρίσετε και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, για το νέο σας σπίτι, για την ανακαίνιση του εξοχικού σας, για την ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου, πρόθυμους να λύσουν όλα σας τα προβλήματα για θερμοηχομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

H ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΤΕΜ ΣΑΜΩΝΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΩΝΑΣ